top of page

 "Najbolji arhitekti za koje nikad nitko nije čuo."

Komentar je našeg kolege koji nas je potaknuo da se napokon trgnemo i predstavimo opus arhitektonskog djelovanja koji smo producirali u zadnjih dvanaest godina.

Vjerujemo da ćete nas kroz naše projekte djelomično i upoznati, jer svaki projekt je na neki svoj način projekcija nas samih i naših kolega. Pred vama je sažeti, intimni presjek projekata. Mnoštvo uspona, padova, truda, frustracija, razočaranja, dugih neprospavanih noći, radnih vikenda i blagdana, proputovanih kilometara, kvadratnih metara papira, sumnji, strahova, ali i veselja, prijateljstva, sreće, zadovoljstva i nadasve ponosa. Ponosa jer zaokružujemo lijepu obljetnicu, imamo sjajan tim, kolege koji su prvenstveno svi od prvog do zadnjeg „ljudine“, a tek onda inženjeri i suradnici, te priznanja koje smo dobili i od strane struke kroz nominacije i nagrade.

Za kraj, zahvalili bi se svim sadašnjim i bivšim članicama i članovima MR 2 tima: Danijeli, Nenadu, Duji, Stefanu, Taryn, Ani, Majdi, Dinu, Kseniji, Matiji, Dori, Tamari, Petri, Igoru, Ani, Ljupču, Mariji, Jurani, Jani, Emi, Marini, Tomislavu, Nikolini, Nevenu, Andriji, Emili, Živku, Katarini, Martini, Tamari, Lejli, Robertu, Marti, Branki, Marisu, Irini… kao i svim suradnicima koji su svoje stručne, profesionalne i ljudske kapacitete ugradili u svaki projekt.

Last, but not least, zahvalili bi obitelji i prijateljima, koji su imali razumijevanja i ponekad morali otrpjeti pretpostavljanje poslovnih obaveza privatnim. Bez svih njih ne bi bilo niti jednog od naših projekata.

"Hvala svima i zakoračimo u idućih dvanaest godina!" - Marin i Miro

bottom of page